A & D zonnepanelen B.V.

Wij bieden een deskundig advies, afgestemd op uw specifieke situatie en helpen u, zodat u op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op uw energierekening kunt besparen! dit niet alleen door te investeren in zonnepanelen.

 

Heel veel mensen hebben inmiddels zonnepanelen op hun dak, dat is niet zo gek! Is het niet door de stijgende energieprijzen, dan wel door het bewustzijn om bij te dragen aan een beter milieu.

Daar komt nog bij dat de fossiele brandstoffen een keer opraken. De zon is echter een onuitputtelijke bron van energie. Het is dus geen wonder dat de zonnepanelen markt zo sterk in opkomst is.

 

Kort samengevat de voordelen van zonnepanelen


Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu. Je wekt immers je eigen groene stroom op, daarnaast verlaag je je eigen co2- uitstoot. Zonnepanelen zijn dus een schone, stille, en duurzame manier van energie opwekken.

Zonnepanelen zijn goed voor je energierekening. Omdat je minder of geen elektriciteit meer hoeft af te nemen van je energieleverancier, zal je energierekening dalen. Met 10 zonnepanelen op uw dak bespaard u al gauw zo’n 500 euro op uw energiekosten!

Zonnepanelen zorgen voor een beter energielabel van uw woning. Naast het feit dat zonnepanelen dus goed voor het milieu en goed voor uw energierekening zijn, voegen ze ook nog eens extra waarde aan uw woning toe. Het energielabel is namelijk gunstiger en de maandlasten lager!

 

Waarom zonnepanelen?

 

Voordelen van zonnepanelen:

  • Je verdient geld aan het terugleveren van de stroom
  • Het is goed voor het milieu
  • Je bent minder afhankelijk van een energieleverancier. Je wekt je stroom namelijk (deels) zelf op
  • Een huis met zonnepanelen is aantrekkelijker voor veel kopers. Het energielabel van je huis wordt beter, waardoor de waarde stijgt

Eind 2017 waren er volgens het CBS ruim 500.000 Nederlandse woningen met zonnepanelen. Een jaar later waren dat er al ruim 700.000.

In 2019 hebben meer dan 1 op de 10 consumenten zonnepanelen.