SolarEdge Compact 1000M-2000M

 

SolarEdge Compact is de compacte residentiele oplossing van SolarEdge; een hele voordelige oplossing voor de kleinere zonne-energiesystemen van 4-8 panelen. De Compact-serie is hiermee uitermate geschikt voor de sociale woningbouw, kleine dakoppervlaktes en nieuwbouwprojecten waarbij voldaan moet worden aan duurzaamheidseisen.

De serie is verkrijgbaar in 3 vermogensvarianten; 1000M, 1500M en 2000M.

Communicatie: met SolarEdge portaal, standaard voorzien van ethernet. Optioneel aan te schaffen plug-ins wifi/ZigBee/GSM

Configuratie: via de SolarEdge inverter activator app

 

De omvormers uit de compact residentieel-serie worden standaard met één M2640 Power Optimizer geleverd. De M2640 heeft vier ingangen die ieder één of twee 60-cells panelen (of één paneel met een hogere spanning) ondersteunen. Op deze manier is het mogelijk om 4 tot maximaal 8 panelen aan te sluiten.

De omvormers zijn extreem compact en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten montage. Voor de Power Optimizer geldt een garantieperiode van 25 jaar, voor de omvormers is dit 12 jaar. Garantie is eenvoudig uit te breiden tot 20 of 25 jaar via www.solaredge.com/warranty.

 

Downloads