Goodwe series

GoodWe is een toonaangevende, strategisch denkende onderneming die zich richt op onderzoek en productie van fotovoltaïsche (PV) omvormers en oplossingen voor energieopslag. Met een accumulatieve installatie van 16 GW geïnstalleerd in meer dan 80 landen, zijn GoodWe omvormers voor zonne-energie grotendeels in gebruik op daken van woonhuizen en bedrijfsgebouwen, industriële systemen en nutsvoorzieningen op grote schaal, variërend van 0,7 tot 250 kW. GoodWe omvormers bieden een betrouwbare werking en uitstekende prestaties en worden wereldwijd door klanten gewaardeerd. De filosofie van GoodWe is om altijd win-win partnerschappen met klanten te creëren door de meest geavanceerde componenten en technieken te vinden en te integreren en tegelijkertijd een ongeëvenaarde after-sales service te bieden.

Technologische innovatie is de belangrijkste kerncompetentie van GoodWe. Met een intern R&D-team van ongeveer 200 medewerkers in twee R&D-centra, kan GoodWe een uitgebreid portfolio van producten en oplossingen voor residentiële, commerciële en utiliteitsgerichte PV-systemen aanbieden. Op die manier gaan prestaties en kwaliteit hand in hand binnen het hele productscala.

GoodWe heeft een geïntegreerd servicesysteem opgezet voor pre-sales, in-sales en after-sales. De onderneming beschikt wereldwijd over servicecentra om over de hele wereld ondersteuning te bieden aan alle klanten, waaronder ook projectadvies, technische training, ondersteuning op locatie en after-sales service.

XS-serie

0.7-3 KW /1-fase / 1 MPPT

NS-serie

1-3 KW/1-fase/1 MPPT

DNS-serie

3-6 KW/1-fase / 2 MPPT

SDT-G2 serie

4-15 KW/ 3-fase/ 2 MPPT