Goodwe systeem

WIJ, DE SLIMME ENERGIE-INNOVATOR

 

 

GoodWe is een bekend merk in de zonne-energie-industrie en staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige producten. Ze hebben een goede reputatie opgebouwd op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

GoodWe-omvormers zijn ontworpen om efficiënt te werken en kunnen het maximale vermogen uit de zonnepanelen halen. Met behulp van MPPT-technologie kunnen ze het punt vinden waarop de zonnepanelen het meeste vermogen genereren, waardoor de opbrengst wordt gemaximaliseerd.

Het GoodWe Smart Energy Management System (SEMS) is een kosteloos monitoringplatform dat zorgt voor een betrouwbare werking van zonne-energie systemen en een maximale opbrengst. Met SEMS kunnen operators in realtime een gevarieerde reeks fotovoltaïsche installaties op verschillende locaties tegelijk monitoren en beheren. Uitgebreide gegevensverwerking, grafieken op maat en alarm- en onderhoudsfuncties garanderen dat operators, operationeel managers en activabeheerders de systemen comfortabel en efficiënt kunnen beheren voor een maximale opbrengst.

SEMS bevat een hele reeks functies om een betrouwbare werking te garanderen en om precieze informatie aan operators te verstrekken, met één druk op de knop. Het systeem is toegankelijk vanaf meerdere accounts met verschillende toegangsniveaus voor eigenaars, installateurs en EPC-bedrijven.