SolarEdge 3-fase 12.5K-33.3K

De driefase omvormers van SolarEdge hebben een uitzonderlijk hoog rendement van maar liefst 98% en zijn zeer eenvoudig te installeren. Met de introductie van de SolarEdge SetApp gaat inbedrijfstelling nu nog makkelijker met een app op je smartphone. Klik hier en zet de app op je smartphone.

Wat mag je verwachten van de SetApp:

  • Stap-voor-stap instructies en overzichtelijke menu’s

  • Geen internetverbinding nodig: er wordt een lokale wifi-verbinding tussen uw smartphone of tablet en de omvormer tot stand gebracht

  • Dankzij automatische updates wordt de systeem-firmware geüpgraded

  • Duidelijke, visuele statusinformatie via de leds aan de onderkant van de omvormer

 

SolarEdge is standaard uitgerust met LAN aansluiting (communicatie via Wi-Fi is mogelijk door toepassing van een Wi-Fi kit) en worden geleverd met maar liefst 12 jaar productgarantie. Uniek zijn de mogelijkheden op het gebied van monitoring en serviceverlening op afstand.

De driefase SolarEdge omvormers zijn beschikbaar in de volgende uitvoeringen: SE12.5K, SE15K, SE16K, SE17K, SE25K en SE27.6K. Naast deze driefase omvormers, zijn ook de omvormers uit de E-Serie, de HD-Wave omvormers en poweroptimizers bij Natec verkrijgbaar.

Vanaf oktober 2020 is het portfolio driefase omvormers van SolarEdge met de SE30K en SE33.3K uitgebreid naar hogere vermogens.

 

 

Downloads